Personal trainer ’t Gooi komt aan huis!

Personal trainer t Gooi

Sporten vanuit je eigen huis is een enorme luxe, maar niet voor iedereen even stimulerend. Dit betekent niet meteen dat je daarom beter naar een sportschool kan gaan. Het kan zijn dat er iets anders aan ontbreekt waardoor je thuis niet aan de gang gaat. En dat is vaak die stok achter de deur, die motivator die je stimuleert om aan de gang te gaan en die ook nog een beetje gezelligheid meebrengt. Want laten we wel wezen: fysiek fit worden en blijven, hangt samen met de mate van plezier dat je erin hebt.

Gelukkig leven we in een tijd waarin eigenlijk alles vanuit en aan huis kan worden gedaan: bestellen & bezorgen, werken, maar ook sporten. Dus waarom zou een personal trainer dan niet bij jou thuis kunnen komen? In ’t Gooi komt de personal trainer daarom bij jou aan huis! Dit zijn de voordelen:

1 op 1 coaching

Doordat je 1 op 1 samenwerkt met de personal trainer ben je ervan verzekerd dat alle aandacht op jou is gericht. Een foutje in techniek is dan zo geregistreerd en aangepast, waardoor de kans op blessures kleiner wordt.

Trainen in een vertrouwde omgeving

Thuis in je eigen huis voel je je vaak toch meer op je gemak dan in een sportschool. Waardoor je meer ontspannen je work-out kan uitvoeren en dat zal je mentaal merken aan het einde van de work-out.

Je hoeft niet meer te haasten naar de sportschool

Door de drukte van alledag gaan we vaak gehaast van A naar B zonder rustmoment. Maar zou het niet lekker zijn om dat rustmoment wel te hebben? En heerlijk op je bank te kunnen wachten op de personal trainer, zodat je uitgerust aan je work-out kan beginnen?

Flexibel qua locatie

De personal trainer heeft een auto om de materialen te vervoeren. Dus of de personal trainer nu met de auto naar jouw huis of naar een locatie in de vrije natuur gaat, maakt geen verschil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *