Kun je zelf doosjes maken voor je producten?

Doosjes maken

Heb je een leuk product ontwikkeld en wil je daar graag een mooie verpakking omheen? Dan is doosjes maken meestal de beste optie. Deze kun je door divers bedrijven volledig op maat laten maken. Dat wil zeggen dat je de hoogte, breedte en diepte van het doosje zelf kunt bepalen, zelf het exacte materiaal kunt kiezen, en hem zelfs kunt laten bedrukken. Doosjes maken via een bedrijf voor verpakkingen biedt je dus ontzettend veel opties tot personalisatie. Dit is ideaal voor zowel kleine als grote ondernemingen, want een verpakking die zowel qua maat als qua uiterlijk past bij jouw product is natuurlijk ontzettend belangrijk. 

Doosjes maken: Wat zijn je opties?

Het ligt natuurlijk heel erg aan de maat van je product wat voor doosjes je maken wilt. Je kunt in ieder geval kiezen uit diverse vormen, en zelfs tussen diverse sluitingen. Je kent waarschijnlijk de brievenbusdoosjes wel. Deze kun je zowel aan de zijkant openen als vanaf de bovenkant, net wat je wilt. Voor elk formaat en vorm doosje zijn er meerdere opties voor sluitingen, vaak zelfs met een plakstrip zodat je het doosje ook echt kunt afsluiten en het niet zo gemakkelijk te openen is. Dit kan aantrekkelijk zijn als het product gevoelig is voor diefstal. 

Wat kost doosjes maken ongeveer?

De belangrijkste vraag is natuurlijk: Wat kost doosjes maken met een eigen bedrukking? Hier is natuurlijk niet zo een twee drie antwoord op te geven, want het is heel erg afhankelijk van welk materiaal je kiest en in hoeverre je het doosje gepersonaliseerd wilt hebben. Over het algemeen geldt echter dat hoe meer doosjes je afneemt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Als je namelijk doosjes maken wilt in een kleine oplage, dan moet je alsnog betalen voor het stansmes op maat. Als dat mes eenmaal gemaakt is dan kun je voor enkel de materiaalkosten en uurloon zoveel doosjes laten maken als je maar wilt. Het wordt dus pas interessant als je een grote oplage nodig hebt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *