Beeldje van een zwangere buik

beeldje zwanger buik

Een beeldje van een zwangere buik is een mooi aandenken aan je zwangerschap. Een zwangerschap is namelijk een bijzondere periode in je leven. Er gebeurd van alles binnenin je lichaam en uiteindelijk komt er dan na negen maanden een klein wondertje uit. Het is dan ook leuk om aan aandenken te hebben van deze bijzondere periode. Een voorbeeld van zo’n aandenken is dan ook een beeldje van je zwangere buik. Zo’n beeldje is niet alleen een mooi aandenken, maar is eveneens ook meteen een uniek aandenken.

Een uniek aandenken

Een beeldje van je zwangere buik is een uniek aandenken. Ieder lichaam is immers anders en elke zwangere buik ziet er dan ook anders uit. Zo’n beeldje van een zwangere buik is dan ook tastbare herinnering van jouw buik. Want van jouw buik is er namelijk geen tweede. Wanneer je meerdere beeldjes zou laten maken, omdat je meerdere zwangerschappen meemaakt, zullen deze beeldjes vaak zelfs niet identiek zijn. Een beeldje zwangere buik kun je in diverse opties laten maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een metalen, bronzen of koperen beeldje. Het is maar net welk materiaal jij het mooiste vindt. Ook kun je kiezen of je een beeldje wil laten maken met of zonder kleding en in welke positie jij tijdens de scan graag zou willen staan. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het raadzaam is om het beeldje pas in het laatste trimester te laten maken.

Laatste trimester

In het laatste trimester vanaf dat je ongeveer 33 weken zwanger bent is het raadzaam om een beeldje zwangere buik te laten maken. Dit omdat je buik om dat moment namelijk het meeste groeit. Nadat je een afspraak hebt gemaakt voor het laten maken van zo’n beeldje, zal er een scan worden gemaakt zodat het beeldje zwangere buik gemaakt kan worden. De scan die gemaakt wordt is een 3D scan waarbij je tijdens de scan plaatsneemt op een draaiplateau. Aan de hand hiervan wordt het beeldje zwangere buik gemaakt en heb jij een mooi aandenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *