Duurzame yoga-outfit

michi

Duurzaam en trendy op de yogamat? Dat is waar MICHI zich op richt. MICHI is een sportmerk uit New York en staat voor stijlvol en luxe. Ze ontwerpen trendy sportkleding voor allerlei sporten, van yoga tot hardlopen. In 2010 heeft Michelle Watson het merk opgericht. Zij had de intentie om de activewear-wereld te veranderen door met originele ontwerpen te komen. De MICHI-sportlijn is kenmerkend door de modieuze kleding en mesh-inzetstukken. Ook wordt er veel belang gehecht aan details.

 

Trendy activewear

 

MICHI yoga leggings draag je niet alleen naar yoga maar ze zijn ook geschikt voor de sportschool of voor een avondje op de bank. De leggings zijn gemaakt van Bluesign en Oeko-Tex gecertificeerd textiel. Op die manier wordt de impact op mens en milieu verlaagd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verminderde luchtuitstoot, dus minder luchtvervuiling tijdens het gehele proces. De stof is dus op een milieuvriendelijke en duurzame manier gemaakt.

Ook zorgt de yoga legging voor ondersteuning tijdens de workout en je hebt geen last van irritaties aan de huid door de zachte stof. Als je aan yoga doet wil je je in een bepaalde houding verdiepen en geen last hebben van de legging. De MICHI yoga leggings bewegen met je mee. Door de hoge taille kun je makkelijk alle yogaposes aannemen zonder last te hebben van een knellend elastiek.

 

Sport bh’s Michi

 

Als je op hoog niveau wilt presteren is een sport bh essentieel. De sport bh’s van Michi zijn zacht en zweet afvoerend. Op die manieren houden ze je koel en blijven ze comfortabel aanvoelen. Bij het design is ook nagedacht over een goede aansluiting op het lichaam. Ze geven dus de ondersteuning die je nodig bent met sporten. De sportbh’s zijn geschikt voor yogalessen maar ook voor intensievere workouts in de sportschool of tijdens het hardlopen. De modellen van MICHI sport bh’s zijn op een strakke manier vormgegeven. Ook zit er vaak een opvallende cut of mesh-inzetstuk in zodat het unieke modellen zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *