Gevelreiniging zorgt voor langere levensduur van je woning

Gevelreiniging Almere

Gevelreiniging is nodig om je woning te beschermen tegen onze sterk wisselende weersomstandigheden en vooral tegen wind, regen en koude. Door regelmatig je gevel te reinigen verleng je de levensduur van je woning en krijgt die een belangrijke meerwaarde. Het efficiënt schoonmaken van je gevel is vakwerk en laat je dus best aan professionals over. Bij deze belangrijke klus hou je namelijk best rekening met enkele belangrijke factoren. Ervaren gevelreinigers staan je met raad en daad bij. En gaat er toch iets mis dan kun je op een uitgebreide garantieperiode rekenen. Zo ben je altijd zeker dat de reiniging van je gevel gebeurde volgens het boekje. Wil je ook je gevel deskundig laten reinigen en woon je in de ruime regio Almere? Vraag dan zeker vrijblijvend én deskundig advies bij de professionele reinigers van Gevelreiniging Almere.

Waarom je gevel reinigen?

Vele huiseigenaars zien gevelreiniging vaak over het hoofd. Dat kan hen zuur opbreken. Zo een regelmatige en aangepaste gevelreiniging oogt niet alleen mooier. Het beschermt je woning tegen allerlei vervuiling en vocht. Als dit vocht binnen sijpelt, is dat niet alleen schadelijk voor je woning, maar even goed ongezond voor zijn bewoners. En dat kost je veel meer dan zo een gevelreiniging. Zo betaalt een regelmatig gevelonderhoud op relatief korte tijd zichzelf terug.

Zachte gevelreiniging

Is de gevel van je woning licht verontreinigd? Dan kun je bij Gevelreiniging Almere terecht voor een zogenaamde zachte gevelreiniging. Daarbij maken deze ervaren gevelreinigers gebruik van een hogedrukreiniger of van beneveling onder lage druk. Een regelmatige zachte gevelreiniging is goedkoper en maakt een meer ingrijpendere reiniging vaak overbodig.

Sterke gevelreiniging

Is de gevel van je woning sterk verontreinigd? Dan maakt Gevelreiniging Almere gebruik van granulaten en chemische reinigingsmiddelen. Deze reinigingsproducten bevatten vooral natuurlijke ingrediënten en zijn dus zeker niet agressief, zodat ze je gevel niet beschadigen. Bij zware verontreiniging en wanneer de bovenste laag kan verwijderd worden maakt Gevelreiniging Almere gebruik van zandstralen of van droogijsstralen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *