De nieuwste trend op sieradengebied: Boho kettingen

boho ketting

Sinds ongeveer enkele jaren zien we heel veel boho kettingen in het straatbeeld. Deze kettingen zijn het beste te omschrijven als een bonte verzameling kleuren, met een hippie-achtig tintje. Deze stijl sieraden past heel erg goed bij de vintage look die momenteel zo trendy is, vandaar dat boho kettingen zo populair zijn. Het leuke aan deze kettingen is dat je ze heel erg makkelijk met elkaar kunt combineren. Je draagt er namelijk niet één exemplaar van, maar doorgaans meerdere. Als je zorgt dat ze allemaal een verschillende lengte hebben dan creëer je daarmee een super leuk effect, en wordt zelfs de meest saaie outfit heel bijzonder. 

Boho kettingen bij een hele chique look

Als je op je werk heel representatief over moet komen dan kun je ook nog gerust boho kettingen dragen. De kunst is dan om een iets gebalanceerde kleurenpalet te kiezen, dat matcht met de kleding die je draagt. Je kunt je dus iets minder uitleven qua kleur, maar nog steeds gerust diverse kettingen over elkaar heen dragen. Als jouw outfit verder heel erg basic is kan dat prima, en voegt het juist een speels tintje toe aan je look. Over het algemeen worden boho kettingen wel het meest gedragen in combinatie met mooie vintage kleding. Deze heeft namelijk dezelfde hippie uitstraling als de kettingen, waardoor je look helemaal compleet is.

Bohemien style sieraden kopen

Er zijn steeds meer winkels en juweliers die boho kettingen en armbanden verkopen, maar het grootste aanbod vind je vooralsnog gewoon online. Het is niet moeilijk een webshop te vinden die deze stijl sieraden verkoopt, en als je geluk hebt bieden ze boven een bepaald bedrag ook nog gratis verzendkosten aan. Aangezien bohemien style sieraden het leukst zijn als je ze met elkaar combineert moet het echter niet moeilijk zijn om aan dat minimale orderbedrag te komen waarvoor het gratis wordt verzonden. Bestel een aantal mooie kettingen of armbanden, en creëer zo je eigen armparty of boho look om je nek. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *